Podne obloge

Labako proizvodi sledeće vrste podnih obloga

Awesome Image


Antik sjaj

Ova dekorativna mustra izuzetno je pogodna za obnavljanje i osvežavanje postojećih površina, terasa i starih zgrada. Od jednobojnog do najraznovrsnije kolekcija boja izbor i planiranje su prepušteni mašti pojedinaca. Ovaj ukrsni pločnik debljine 2.5 cm daje impozantnu sliku na mestima s obeležjem spomenika kulture.

 
Awesome Image


Dimenzija

Ploče za oblaganje prostora DIMENZIJA razbijaju monotoniju većih površina. Lagana, vibrirajuća forma upotpunjuje velikom nosivošću. Prodlažemo ih za popločavanje kolskih ulaza, ali i za ukrašavanje javnih površina. Izabranom kombinacijom boja ostvarite ličnu harmoniju sa okolinom. Debljina 6 cm.
Awesome Image


Dimenzija kost

Dimenzija svojim oblikom dopušta ređanje ovih ukrasnih obloga na više načina, omogućavajuci beskrajan prostor vašoj masti, tako je nastala DIMENZIJA KOST.
Awesome Image


Flora

FLORA je ukrasni pločnik, koji budi romantičnu atmosferu. Daje elegantnu, fino razuđenu površinu. FLORA je podjednako podobna za oblaganje malih i velikih površina. Debljina 4.5 cm
Awesome Image


Korzo pikovani

KORZO kao da je upravo namenjen za bašte. Bilo da se odlučite za zelenu, crvenu ili smeđu nijansu, KORZO će svakako biti dekorativna površina. Ovaj kamen klasično jednostavne forme izuzetno je pogodan za popločavanje terasa, pločnika oko kuća i ravnih krovova. Debljina ploče 4cm i 6cm.
Awesome Image


Zvezda krug

Ako tražite podnu oblogu za intenzivniju upotrebu, koji istovremeno deluje elegantno, nećete napraviti bolji izbor od ZVEZDE među ukrasnim pločama, koje se lako postavlja. Izuzetan sistem oblaganja, sa najširom mogućom primenom! Varijacijama različitih boja ZVEZDA omogućava ostvarivanje individualnih ideja. Debljina 5 cm.
Awesome Image


Makadan sjaj

Ukrasni pločnik sa mustrom kamenih kocki su jednostavne podne obloge. Bez obzira da li ćete izabrati sivu, crvenu, smedju ili zelenu boju svakako ćete dobiti atraktivnu površinu. Dimenzije 45x45x5cm
Awesome Image


Rustik

RUSTIK se brzo postavlja, ne kliže se, stvara utisak skladno podeljene površine. Pogodna je za oblaganje malih i velikih površina. Prednosti: zgodna je za popločavanje terasa, baštenskih staza daje ukupan utisak popločanosti sitnim kamenjem Dimenzije 40x40x5cm.
Awesome Image


Teraso

Svojom prijatnom veselom mustrom podne obloge TERASO takmiče se sa prirodnim kamenom, pa je veoma upotrebljiv u svim sredinama. Proizvodi se u više boja.
Awesome Image


Teraso

Ove ploče su veoma zgodne za dekorisanje većih površina, trgova i parkirališta. Svojom plemenito-jednostavnom mustrom veoma se dobro uklapa i u antički prostor. Dimenzije 40x40x6cm.
Awesome Image


Matador

Rustičan pločnik MATADOR odlikuje skladna forma, naše građevine uglavnom odlikuju geometrijski oblici, oivičeni pravim linijama. Zato je prirodna potreba da se mnoge ravne linije, a u skladu sa mogućnostima, prelome lukovima. Debljina 3.5cm.
Awesome Image


Olimpija

Zanimljiv dezen za urđenje dvorišta. Dimenzije 30x30x3cm.
  • Jovana, Novi Sad - Uređenje dvorišta

    Moje dvorište sada izgleda kao iz bajke, ispijanje kafe sa prijateljicama je sada dobilo novu dimenziju!

  • Petar, Beograd - Sređivanje parkinga

    Konačno iz kola ne izlazim u blato nego na beton! Hvala na uređenju parkinga u mom dvorištu!

  • Blagoje, Pančevo - Letnjikovac

    Letnjikovac je postao omiljeni deo dvorišta cele moje porodice!

Zanimljivosti

Labako u svom radu angažuje stručnjake iz oblasti Pejzažne arhitekture i dizajnere, kako bi obezbedio vrhunski dizajn.

Urađenih projekata
Zadovoljnih klijenata
Sati rada
© 2021 Labako. Sva prava zadržana. Labako